Przepis i sposób przygotowania na: Kuleczki ryżowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kuleczki ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kuleczki-ryzowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Kuleczki ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kuleczki-ryzowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Kuleczki ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kuleczki-ryzowe3-2.jpg)
* do środka kulki ryżowej można dodać np. ser feta, serek topiony itp
![Krok 4 - Kuleczki ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kuleczki-ryzowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Kuleczki ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kuleczki-ryzowe5-2.jpg)
ryż | 1 torebka |
jajko | 1 sztuka |
ser żółty | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ser feta | opcjonalnie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: