Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak duszony z papryką i pieczarkami
Kroki postępowania
Doprawiamy suszonym liściem selera solą i pieprzem.
podudzia z kurczaka | szt |
por | pół szt |
pieczarki | 6 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
sól i pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
seler nać | suszony |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2 łyżka |
woda letnia | pół szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: