Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak faszerowany papryką i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak faszerowany papryką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-papryka-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak faszerowany papryką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-papryka-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak faszerowany papryką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-papryka-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak faszerowany papryką i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-faszerowany-papryka-i-pieczarkami4-2.jpg)
kurczak | 1,7 kg |
papryka czerwona | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 500 g |
marchew | 1 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: