Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak nadziany dynią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak nadziany dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziany-dynia1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak nadziany dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziany-dynia2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak nadziany dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziany-dynia3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak nadziany dynią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-nadziany-dynia4-2.jpg)
filet z kurczaka podwójny | 2 szt |
dynia | 500 g |
ząbek czosnku | 2 szt |
papryczka chili | 1/2 szt |
żółty ser | 8 plastrów |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
masło klarowane | 3 łyżki |
tymianek | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: