Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak po turecku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak po turecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-turecku1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak po turecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-turecku2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak po turecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-turecku3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak po turecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-po-turecku4-2.jpg)
filety z kurczaka | 600 g |
olej roślinny | 2 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Cynamon mielony Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Kmin rzymski mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka (ewentualnie harissa) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: