Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak pod jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak pod jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-pod-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak pod jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-pod-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak pod jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-pod-jablkami3-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
jabłka | 4 sztuki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
cebula czerwona | 1 sztuka |
żurawina suszona | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
majeranek | 1 łyżeczka |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 do smaku |
rozmaryn świeży | 3 gałążki |
bazylia | 4 gałązki |
olej | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: