Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak prowansalski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak prowansalski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-prowansalski-1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak prowansalski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-prowansalski-2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak prowansalski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-prowansalski-3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak prowansalski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-prowansalski-4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak prowansalski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-prowansalski-5-2.jpg)
kurczak | 1 szt |
ząbki czosnku | 7 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
olej | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: