Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w panierce z ryżem i warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak w panierce z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-panierce-z-ryzem-i-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak w panierce z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-panierce-z-ryzem-i-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak w panierce z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-panierce-z-ryzem-i-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak w panierce z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-panierce-z-ryzem-i-warzywami4-2.jpg)
mieszanka chińska | 450 gram |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 2 łyżeczki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
mleko 3,2% | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
ryż | 1 szklanka |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: