Składniki:
podudzia z kurczaka | 4 szt |
cebula biała | 1 szt |
pieczarki | 10 małych |
fasola czerwona z puszki | pól szt |
oliwa | |
sól i pieprz | |
śmietana gęsta | 1 szklanki |
woda | pół szklanki |
natka pietruszki | |
Czosnek suszony Prymat |
podudzia z kurczaka | 4 szt |
cebula biała | 1 szt |
pieczarki | 10 małych |
fasola czerwona z puszki | pól szt |
oliwa | |
sól i pieprz | |
śmietana gęsta | 1 szklanki |
woda | pół szklanki |
natka pietruszki | |
Czosnek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: