Przepis i sposób przygotowania na: KURCZAK W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM
Kroki postępowania
![Krok 1 - KURCZAK W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - KURCZAK W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - KURCZAK W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-w-sosie-smietanowo-pieczarkowym3-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 kg |
pieczarki | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
śmietana 12% | 100 ml |
koperek | pęczek |
mąka | 1 łyżeczka |
woda | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: