Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z nadzieniem z wątróbki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurczak z nadzieniem z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-nadzieniem-z-watrobki1-2.jpg)
![Krok 2 - Kurczak z nadzieniem z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-nadzieniem-z-watrobki2-2.jpg)
![Krok 3 - Kurczak z nadzieniem z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-nadzieniem-z-watrobki3-2.jpg)
![Krok 4 - Kurczak z nadzieniem z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-nadzieniem-z-watrobki4-2.jpg)
![Krok 5 - Kurczak z nadzieniem z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-nadzieniem-z-watrobki5-2.jpg)
![Krok 6 - Kurczak z nadzieniem z wątróbki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurczak-z-nadzieniem-z-watrobki6-2.jpg)
kurczak | 1,5 kg |
wątróbka drobiowa | 60 dag |
natka pietruszki | 4 łyzki |
bułka czerstwa | 1 |
jajko | 1 |
Majeranek suszony Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: