Składniki:
kurki | 1 kg |
ocet | 1 szklanka |
woda | 2 szklanki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 ziaren |
ziele angielskie | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
cukier płaskie | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
kurki | 1 kg |
ocet | 1 szklanka |
woda | 2 szklanki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 ziaren |
ziele angielskie | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
cukier płaskie | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: