Przepis i sposób przygotowania na: Kurki z ryżem i rukolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kurki z ryżem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurki-z-ryzem-i-rukola4-2.jpg)
![Krok 2 - Kurki z ryżem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurki-z-ryzem-i-rukola3-2.jpg)
![Krok 3 - Kurki z ryżem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurki-z-ryzem-i-rukola2-2.jpg)
![Krok 4 - Kurki z ryżem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurki-z-ryzem-i-rukola1-2.jpg)
![Krok 5 - Kurki z ryżem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kurki-z-ryzem-i-rukola0-2.jpg)
kurki | 20-30 dkg |
cebula | 1/2 dużej sztuki |
ryż | 1/2 torebki |
rukola | 40 gram |
olej do smażenia | |
chili | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
masło | 2 łyżeczki |
papryka | 1 (płatki) |
serek śmietankowy | 120 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: