Przepis i sposób przygotowania na: Kwiaty cukinii faszerowane ricottą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kwiaty cukinii faszerowane ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwiaty-cukinii-faszerowane-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Kwiaty cukinii faszerowane ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwiaty-cukinii-faszerowane-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Kwiaty cukinii faszerowane ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwiaty-cukinii-faszerowane-ricotta3-2.jpg)
![Krok 4 - Kwiaty cukinii faszerowane ricottą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kwiaty-cukinii-faszerowane-ricotta4-2.jpg)
kwiaty cukinii | 14-15 szt |
ser ricotta | 250 g |
pomidory suszone Smak | 8 szt |
natka pietruszki | 1 łyżka |
cebula | 1 szt mała |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
mleko | 150 ml |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 4-5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: