Przepis i sposób przygotowania na: Łabędzi puch
Kroki postępowania
Żółtka oddzielamy od białek. Z białe ubijamy pianę ze szczyptą soli, dodajemy cukier, następnie po jednym żółtku oraz porcjami przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Ciasto wylewamy do blaszki nasmarowanej tłuszczem i posypanej krupczatką. Pieczemy w 180 stopniach przez około 30 minut do suchego patyczka. Studzimy. Zimny biszkopt przekrawamy na pół.
![Krok 1 - Łabędzi puch foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/labedzi-puch33-2.jpg)
Masło ucieramy z uzyskaną kajzerkowo kokosową masą.
![Krok 2 - Łabędzi puch foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/labedzi-puch34-2.jpg)
![Krok 3 - Łabędzi puch foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/labedzi-puch35-2.jpg)
![Krok 4 - Łabędzi puch foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/labedzi-puch36-2.jpg)
![Krok 5 - Łabędzi puch foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/labedzi-puch37-2.jpg)
![Krok 6 - Łabędzi puch foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/labedzi-puch38-2.jpg)