Przepis i sposób przygotowania na: Łagodnie faszerowana cukinia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łagodnie faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lagodnie-faszerowana-cukinia1-2.jpg)
![Krok 2 - Łagodnie faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lagodnie-faszerowana-cukinia2-2.jpg)
![Krok 3 - Łagodnie faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lagodnie-faszerowana-cukinia3-2.jpg)
![Krok 4 - Łagodnie faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lagodnie-faszerowana-cukinia4-2.jpg)
![Krok 5 - Łagodnie faszerowana cukinia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lagodnie-faszerowana-cukinia0-2.jpg)
cukinia | 4 szt |
marchewka | 2 szt |
piertuszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
mięso mielone | 0,5 kg |
ser żółty | 16 plasterków |
sól | |
pieprz | |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
oregano | 0,5 łyżeczki |
ryż | 15 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: