Przepis i sposób przygotowania na: lasagne
Kroki postępowania
![Krok 1 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne70-2.jpg)
na płaty makarony układać porcje mięsa następnie twaróg , kilka listów świeżej bazyli
![Krok 2 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne71-2.jpg)
![Krok 3 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne72-2.jpg)
![Krok 4 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne73-2.jpg)
![Krok 5 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne74-2.jpg)
![Krok 6 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne75-2.jpg)
smacznego !!
![Krok 7 - lasagne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne76-2.jpg)
łopatka bez kości | 0,4 kg |
makaron lasagne | 4 szt |
pomidory | 2 duże |
czosnek | 2 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
twaróg | 1/2 kostki |
bazylia świeża | kilka listków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: