Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne z rybą i pieczarkami
Kroki postępowania
Na sam dół kładziemy pokrojoną sałatę lodową polewamy dwoma łyżkami keczupu i rozprowadzamy na całej sałacie.
![Krok 1 - Lasagne z rybą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-z-ryba-i-pieczarkami1-2.jpg)
Gotujemy makaron do lasagne ( 4 minuty gotowałam).
Na keczup kładziemy połowę usmażonych pieczarek .
Na pieczarki kładziemy ser .
![Krok 2 - Lasagne z rybą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-z-ryba-i-pieczarkami2-2.jpg)
Wykładamy płaty śledzia w pomidorach rozprowadzamy na całym sosie i kładziemy plasterki ogórka małosolnego na całej powierzchni ryby.
Znowu makaron pieczarki keczup, ser i na koniec sos beszamelowy. Zapiekamy koło 25 minut w 180 stopniach.
![Krok 3 - Lasagne z rybą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-z-ryba-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Lasagne z rybą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-z-ryba-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Lasagne z rybą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lasagne-z-ryba-i-pieczarkami5-2.jpg)