Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z kapustą i mięsem
Makaron wymieszać z mięsem włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego łyżką masła zamknąć naczynie,wstawić do nagrzanego piekarnika na 15 min wyjąć i podawać na talerzu gorące.
makaron łazanki | 500 g |
kapusta kiszona | 1 kg |
grzyby suszone | 3 dag |
gotowane drobiowe mięso | 40 dag |
cebula biała | 2 sztuki |
olej roślinny | 3 łyzki |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: