Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z bakłażanem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-baklazanem7-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-baklazanem8-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-baklazanem9-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-baklazanem10-2.jpg)
![Krok 5 - Leczo z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-baklazanem11-2.jpg)
![Krok 6 - Leczo z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-baklazanem12-2.jpg)
papryka czerwona | 3 szt |
papryka zielona | 1 szt |
bakłażan | 1 mały |
cebula biała | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
kiełbasa podwawelska | 400 g |
kostka rosołowa | 1 szt warzywna |
woda | 750 ml |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: