Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-miesem-mielonym3-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-miesem-mielonym4-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-miesem-mielonym5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 300 gram |
kalafior mrożony | 200 gram |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
papryka zielona | 1/2 sztuki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
smalec | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: