Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z warzyw i kiełbasy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Leczo z warzyw i kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-warzyw-i-kielbasy1-2.jpg)
![Krok 2 - Leczo z warzyw i kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-warzyw-i-kielbasy2-2.jpg)
![Krok 3 - Leczo z warzyw i kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-warzyw-i-kielbasy3-2.jpg)
![Krok 4 - Leczo z warzyw i kiełbasy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/leczo-z-warzyw-i-kielbasy0-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
dynia | 25-30 dag |
papryka | 2 szt |
pomidory | 1/2 kg |
kiełbasa cienka | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 2-3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukinia | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: