Przepis i sposób przygotowania na: Lekki sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lekki sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekki-sernik-na-zimno5-2.jpg)
![Krok 2 - Lekki sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekki-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Lekki sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekki-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Lekki sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekki-sernik-na-zimno4-2.jpg)
![Krok 5 - Lekki sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekki-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 6 - Lekki sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekki-sernik-na-zimno0-2.jpg)
serek homogenizowany | 3 opakowania |
śmietanka | 100 ml |
cukier puder | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
galaretka malinowa | 1 opakowanie |
woda | 150 ml |
brzoskwinie w puszce | 0,5 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: