Przepis i sposób przygotowania na: Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem3-2.jpg)
![Krok 4 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem4-2.jpg)
![Krok 5 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem5-2.jpg)
![Krok 6 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem6-2.jpg)
![Krok 7 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem7-2.jpg)
![Krok 8 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem8-2.jpg)
![Krok 9 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem9-2.jpg)
![Krok 10 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem10-2.jpg)
![Krok 11 - Lekko pomidorowe pierożki z mięsno-warzywnym farszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lekko-pomidorowe-pierozki-z-miesnowarzywnym-farszem0-2.jpg)
Ciasto: | |
przecier pomidorowy | 1 czubata łyżeczka |
mąka pszenna | ok.2,5 szklanki |
sól | duża szczypta |
Farsz: | |
ugotowane mięso z kurczaka | ok. 15 dkg |
cebula | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
woda | 1 (ciepła) |
warzywa | ok. 15 (ugotowane w rosole) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: