Przepis i sposób przygotowania na: Letnie risotto z warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Letnie risotto z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/letnie-risotto-z-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Letnie risotto z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/letnie-risotto-z-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Letnie risotto z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/letnie-risotto-z-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Letnie risotto z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/letnie-risotto-z-warzywami4-2.jpg)
![Krok 5 - Letnie risotto z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/letnie-risotto-z-warzywami5-2.jpg)
![Krok 6 - Letnie risotto z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/letnie-risotto-z-warzywami6-2.jpg)
ryż | 70 gram suchy ryż |
kalafior | 220 gram |
fasolka szparagowa | 100 gram |
bób | 100 gram ugotowany |
por (biała część) | 50 gram |
pomidor | 300 gram |
olej | 1 łyżka |
woda | 300 ml |
ser mozarella | 30 gram-light |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
tymianek posiekany | 1 płaska łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: