Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka duszona z cebulką w sosie własnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka duszona z cebulką w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-cebulka-w-sosie-wlasnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka duszona z cebulką w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-cebulka-w-sosie-wlasnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka duszona z cebulką w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-cebulka-w-sosie-wlasnym3-2.jpg)
![Krok 4 - Łopatka duszona z cebulką w sosie własnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-duszona-z-cebulka-w-sosie-wlasnym4-2.jpg)
łopatka bez kości | 80 dag |
cebula czerwona | 3 sztuki |
cebula biała | 3 sztuki |
przyprawa uniwersalna | 1,5 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżeczka |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
woda | 1 i 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: