Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka pieczona z cebulą
Kroki postępowania
Czosnek przecisnąć przez praskę, przełożyć do miski. Dodać do niego zioła, resztę przypraw i olej. Dokładnie wymieszać.
![Krok 1 - Łopatka pieczona z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-pieczona-z-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka pieczona z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-pieczona-z-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka pieczona z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-pieczona-z-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Łopatka pieczona z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-pieczona-z-cebula4-2.jpg)
![Krok 5 - Łopatka pieczona z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-pieczona-z-cebula5-2.jpg)
![Krok 6 - Łopatka pieczona z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-pieczona-z-cebula6-2.jpg)
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
przyprawy | 2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej | 5 łyżek |
łopatka wieprzowa | 80 dkg |
cebula | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: