Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka podlewana piwem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka podlewana piwem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-podlewana-piwem1-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka podlewana piwem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-podlewana-piwem2-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka podlewana piwem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-podlewana-piwem3-2.jpg)
oliwa | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
oregano | |
sól i pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Musztarda sarepska Prymat | |
Czosnek suszony Prymat |
łopatka bez kości | 2 kg |
Musztarda sarepska Prymat | |
piwo | 2 puszki |
ziemniaki | 1-1,5 kg |
śmietana 18 proc | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: