Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka w sosie chrzanowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łopatka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-w-sosie-chrzanowym2-2.jpg)
![Krok 2 - Łopatka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-w-sosie-chrzanowym3-2.jpg)
![Krok 3 - Łopatka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-w-sosie-chrzanowym4-2.jpg)
![Krok 4 - Łopatka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-w-sosie-chrzanowym5-2.jpg)
![Krok 5 - Łopatka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-w-sosie-chrzanowym6-2.jpg)
łopatka bez kości | 80 dkg |
olej do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 6 sztuki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
mąka | 3 łyżki |
chrzan ze słoika | 3 łyżki |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: