Przepis i sposób przygotowania na: łopatka z szynkowaru
Kroki postępowania
![Krok 1 - łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-szynkowaru8-2.jpg)
![Krok 2 - łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-szynkowaru9-2.jpg)
![Krok 3 - łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-szynkowaru10-2.jpg)
![Krok 4 - łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-szynkowaru11-2.jpg)
![Krok 5 - łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lopatka-z-szynkowaru12-2.jpg)
łopatka bez kości | 1200 g |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
woda | 1/2 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: