Przepis i sposób przygotowania na: łosoś smażony panierowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - łosoś smażony panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-smazony-panierowany1-2.jpg)
![Krok 2 - łosoś smażony panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-smazony-panierowany2-2.jpg)
![Krok 3 - łosoś smażony panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-smazony-panierowany3-2.jpg)
![Krok 4 - łosoś smażony panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-smazony-panierowany4-2.jpg)
![Krok 5 - łosoś smażony panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-smazony-panierowany0-2.jpg)
łosoś filet | 0,5 kg |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól | |
pieprz | |
masło | 50 g |
serek topiony śmietankowy duży | 1 |
śmietana kremówka | 3 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: