Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim17-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim19-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim20-2.jpg)
![Krok 4 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim18-2.jpg)
Piekarnik
![Krok 5 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim21-2.jpg)
![Krok 6 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim22-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 7 - Łosoś w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim23-2.jpg)
łosoś filet | 1 filet |
ciasto francuskie | 1 paczka |
kolendra Prymat do smaku | 1 szczypta |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 szczypta |
papryczka chilli | 0,5 szt |
szpinak mrożony | 100 gram |
śmietana 12% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: