Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim-z-selerem-i-jarmuzem0-2.jpg)
![Krok 2 - Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim-z-selerem-i-jarmuzem1-2.jpg)
![Krok 3 - Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim-z-selerem-i-jarmuzem2-2.jpg)
![Krok 4 - Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim-z-selerem-i-jarmuzem3-2.jpg)
![Krok 5 - Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim-z-selerem-i-jarmuzem4-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 6 - Łosoś w cieście francuskim z selerem i jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/losos-w-ciescie-francuskim-z-selerem-i-jarmuzem5-2.jpg)
filet z łososia | 450 gram |
cebula | 1 mała szt |
seler konserwowy | 150 gram |
jarmuż | 1 duża garść |
oliwa | 3 łyżki |
koperek świeży | 2 łyżki (posiekany) |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: