Przepis i sposób przygotowania na: Lukrowane pierniczki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Lukrowane pierniczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lukrowane-pierniczki1-2.jpg)
![Krok 2 - Lukrowane pierniczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lukrowane-pierniczki2-2.jpg)
![Krok 3 - Lukrowane pierniczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lukrowane-pierniczki3-2.jpg)
![Krok 4 - Lukrowane pierniczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lukrowane-pierniczki4-2.jpg)
![Krok 5 - Lukrowane pierniczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lukrowane-pierniczki5-2.jpg)
![Krok 6 - Lukrowane pierniczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/lukrowane-pierniczki6-2.jpg)
miód | 200 g |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 20 g opakowanie |
masło | 125 g |
mąka | 50 dag |
kakao | 1,5 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1,5 łyżeczki |
kwaśna śmietana | 100 ml |
żółtko jajek | 4 szt |
białko | 2 szt |
cukier | 3/4 szkl |
cukier puder | 500 g |
białko | 2 szt |
sok z cytryny | łyżeczka |
barwnik spożywczy czerwony | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: