Przepis i sposób przygotowania na: Makaron po gospodarsku
Kroki postępowania
karkówkę lub łopatkę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić w małą kostkę. Podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Smażyć chwilę aż mieso będzie miękkie.
![Krok 1 - Makaron po gospodarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-po-gospodarsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Makaron po gospodarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-po-gospodarsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Makaron po gospodarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-po-gospodarsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Makaron po gospodarsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaron-po-gospodarsku4-2.jpg)
makaron świderki | 300 g |
cebula | 1 szt |
karkówka wieprzowa | 300 g |
olej do smażenia | |
jajko | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: