Składniki:
makaron z pszenicy durum (rurki) | 300 g |
szpinak mrożony | 600 g |
ser camembert naturalny | 120 g |
ser feta | 270 g |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
olej | 3 łyżki |
masło | 2 łyzki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
makaron z pszenicy durum (rurki) | 300 g |
szpinak mrożony | 600 g |
ser camembert naturalny | 120 g |
ser feta | 270 g |
cebula | 2 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
olej | 3 łyżki |
masło | 2 łyzki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: