Składniki:
ocet ryżowy | 2 łyżki |
sok pomarańczowy | 1 łyżeczka |
brązowy cukier | 1/2 łyżeczki |
kukurydza w puszce | 1/2 szt |
feta | 1/2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
pieczareki całe | 2 szt |
makaron ryżowy | 1/2 (z tapioką) |
olej sezamowy | 1 łyżka |
ocet ryżowy | 2 łyżki |
sok pomarańczowy | 1 łyżeczka |
brązowy cukier | 1/2 łyżeczki |
kukurydza w puszce | 1/2 szt |
feta | 1/2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
pieczareki całe | 2 szt |
makaron ryżowy | 1/2 (z tapioką) |
olej sezamowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: