Przepis i sposób przygotowania na: Makaron smażony z grzybami shitake
al dente. Podajemy danie z makaronem.
pierś z kurczaka | 1/2 kg |
grzyby shiitake | 10 sztuk |
makaron spaghetti | 1/2 opakowania |
papryka czerwona | 2 sztuki |
szalotka | 3 sztuki |
imbir starty | 1 łyżka |
czosnek | 3 ząbki |
papryczka chili | 1 sztuka |
sos ostrygowy | 2 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
cukier brązowy | 2 łyżeczki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
sok z limetki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: