Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z bakłażanem, serkiem topionym i świeżym oregano
Kroki postępowania
Nałożyć na talerze, posypać startym parmezanem oraz posiekanymi listkami oregano.
Smacznego :)
makaron | 200 gram (wstążki) |
bakłażan | 1 szt |
cebula | 1 mała szt |
oliwa | 3 łyżki |
serek topiony | 100 gram |
mleko | 3-4 łyżki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
pieprz | |
sól | |
parmezan | |
oregano świeże | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: