Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z dynią i fasolką zieloną
Kroki postępowania
Włożyć na rozgrzaną patelnię z dodatkiem oleju koksowego i smażyć chwilkę .
miąższ z dyni | 400 g |
zielona fasolka szparagowa | 300 g |
makaron kokardki | 150 g |
woda | 1 litr |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
olej kokosowy | 2 łyźki |
Imbir mielony Prymat | 1 szczypta |
tymianek | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
ząbki czosnku | 1 szt |
bulion | 100 ml |
ser żółty | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: