Składniki:
makaron rurki | 400 g |
kiełbasa śląska | 2 szt |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
pieczarki | 200 g |
cebula | 1 |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
margaryna do smażenia |
makaron rurki | 400 g |
kiełbasa śląska | 2 szt |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
pieczarki | 200 g |
cebula | 1 |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
margaryna do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: