Składniki:
makaron | 350 g |
orzechy włoskie | 100 g |
śmietana 30% | 300 ml |
masło | 40 g |
cebula | 1/2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
natka pietruszki | 1 garść |
parmezan starty | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
makaron | 350 g |
orzechy włoskie | 100 g |
śmietana 30% | 300 ml |
masło | 40 g |
cebula | 1/2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
natka pietruszki | 1 garść |
parmezan starty | 2 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: