Przepis i sposób przygotowania na: Makaronowe muszle nadziewane mięsem i zapiekane.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makaronowe muszle nadziewane mięsem i zapiekane. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaronowe-muszle-nadziewane-miesem-i-zapiekane.1-2.jpg)
![Krok 2 - Makaronowe muszle nadziewane mięsem i zapiekane. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaronowe-muszle-nadziewane-miesem-i-zapiekane.2-2.jpg)
![Krok 3 - Makaronowe muszle nadziewane mięsem i zapiekane. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaronowe-muszle-nadziewane-miesem-i-zapiekane.3-2.jpg)
![Krok 4 - Makaronowe muszle nadziewane mięsem i zapiekane. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makaronowe-muszle-nadziewane-miesem-i-zapiekane.4-2.jpg)
filet z kurczaka | 50 dag |
cebula | 1 duża sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
sól i pieprz | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | według uznania |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | według uznania |
makaron muszle | 40 dag |
sól | do gotowania |
ser żółty | 30 dag |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: