Przepis i sposób przygotowania na: makowiec japoński
Kroki postępowania
![Krok 1 - makowiec japoński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-japonski14-2.jpg)
![Krok 2 - makowiec japoński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-japonski15-2.jpg)
![Krok 3 - makowiec japoński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-japonski16-2.jpg)
![Krok 4 - makowiec japoński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-japonski17-2.jpg)
![Krok 5 - makowiec japoński foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowiec-japonski18-2.jpg)
masa makowa | 900g |
jajko | 5 |
jabłka | 4 |
cukier puder | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
kasza manna | 6 łyżek |
olej | 150ml |
kakao | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
bakalie | dowolne |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: