Przepis i sposób przygotowania na: Makowo serowy od Hamrocyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makowo serowy od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowo-serowy-od-hamrocyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Makowo serowy od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowo-serowy-od-hamrocyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Makowo serowy od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowo-serowy-od-hamrocyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Makowo serowy od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowo-serowy-od-hamrocyka4-2.jpg)
![Krok 5 - Makowo serowy od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makowo-serowy-od-hamrocyka0-2.jpg)
mąka | 250 gram |
margaryna | 1/2 szt. |
cukier | 70 gram |
żółtko jajek | 2 szt. |
śmietana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | |
mak | 300 gram |
cukier puder | 250 gram |
masło | 125 gram |
jajko | 3 szt. |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
rodzynki | 100 gram |
cukier puder | 400 gram |
jajko | 5 szt. |
masło | 150 gram |
budyń śmietankowy | 2 szt. |
proszek do pieczenia | 2 łyżki |
twaróg | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: