Przepis i sposób przygotowania na: Makron w sosie bananowo – bakaliowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Makron w sosie bananowo – bakaliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makron-w-sosie-bananowo-bakaliowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Makron w sosie bananowo – bakaliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makron-w-sosie-bananowo-bakaliowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Makron w sosie bananowo – bakaliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makron-w-sosie-bananowo-bakaliowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Makron w sosie bananowo – bakaliowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/makron-w-sosie-bananowo-bakaliowym4-2.jpg)
makaron | 150 gram (tagliatelle) |
banan | 1-2 sztuki |
miód płynny | 1 łyżka |
śmietana 30% | 0,5 szklanki |
orzechy włoskie | 1 garść |
morele suszone | 8 sztuk |
rodzynki | 3 łyżki |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: