Przepis i sposób przygotowania na: Malinowe mini torciki bezowe
Kroki postępowania
Pianę przekładam do worka cukierniczego z końcówką i wyciskam na papierze do pieczenia. Bezy trochę urosną więc nie polecam blisko siebie ich wyciskać.
![Krok 1 - Malinowe mini torciki bezowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-mini-torciki-bezowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Malinowe mini torciki bezowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-mini-torciki-bezowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Malinowe mini torciki bezowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-mini-torciki-bezowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Malinowe mini torciki bezowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-mini-torciki-bezowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Malinowe mini torciki bezowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-mini-torciki-bezowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Malinowe mini torciki bezowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowe-mini-torciki-bezowe6-2.jpg)
białko | 6 sztuk |
cukier | 350 g |
ocet 10 % | 1 łyzka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżki |
maliny świeże | 200 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | 1/3 szklanki |
śmietana kremówka | 250 ml |
cukier puder | 1 łyżeczka |
maliny świeże | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: