Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

malinowe p

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko 1,5 szklanki
sok malinowy 4 łyżki
hibiskus kandyzowany 5 szt

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 04.03.2013 10:39
Płatki ryżowe gotujemy na mleku według przepisu na opakowaniu. Gdy są gotowe odstawiamy ,żeby ostygły. Następnie dodajemy do nich sok malinowy i mieszamy. Kandyzowany hibiskus kroimy dość drobno i dodajemy do płatków-mieszamy. Deser serwujemy na zimno ozdobiony pokrojonym hibiskusem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak