Przepis i sposób przygotowania na: Malinowo- lazurowe piersi z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Malinowo- lazurowe piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowo-lazurowe-piersi-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Malinowo- lazurowe piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowo-lazurowe-piersi-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Malinowo- lazurowe piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowo-lazurowe-piersi-z-kurczaka3-2.jpg)
Kiedy sos lekko odparuje dolać śmietankę. Doprawić solą i pieprzem.
![Krok 4 - Malinowo- lazurowe piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowo-lazurowe-piersi-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Malinowo- lazurowe piersi z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinowo-lazurowe-piersi-z-kurczaka0-2.jpg)
piersi z kurczaka | 0,5 kg |
maliny świeże | 200 g |
ser lazur | 150 g |
krakersy | 5 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
masło klarowane | 100 g |
sól do smaku | |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
śmietanka | 150 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: