Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka po tunezyjsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marchewka po tunezyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-po-tunezyjsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Marchewka po tunezyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-po-tunezyjsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Marchewka po tunezyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marchewka-po-tunezyjsku0-2.jpg)
marchew | 1 kg |
sól | 1 szczypta |
czosnek | 1 ząbek |
harissa | 1/2 łyżecz. |
oliwa | 3 łyż. |
feta | 1/3 szkl. |
oliwki czarne Smak | 12 szt. |
bazylia | 1 garść |
ocet winny czerwony | 1 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: